ISO 2009:2008

 

 

 

 

 

 
Profiel
Water-Land Bevrachtingen bv - uw partner in de binnenvaart!

Al meer dan 30 jaar fungeert Water-Land Bevrachtingen BV als belangrijke schakel tussen verlader en vervoerder in de binnenvaart. Waar we in de beginjaren veelal nog lokaal opereerden, ziet men tegenwoordig onze vlag op alle vaarwegen in Europa.

Wij streven ernaar onze klanten altijd op maat en marktconform te bedienen. Onze toegang tot een grote vloot particuliere binnenschepen (van 250 tot 4000 ton) stelt ons daartoe in staat. Punctualiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn bij ons beslist geen loze kreten, het gaat per slot van rekening om uw goederen en uw leveranties. Mede daarom zijn wij voor de sector ”granen en veevoeders” GMP+ gecertificeerd, voor transporten met afvalstoffen zijn we NIWO-geregistreerd.
Kennis van de vaarwegen, in combinatie met een schat aan gegevens van diverse soorten vaartuigen, expertise en creativiteit zijn de ingrediënten welke ingezet worden bij ”speciaal-transport”. Talloze silo’s, ketels, brugdelen en andere constructiedelen, transformatoren, turbines, generatoren, maar ook onderdelen voor offshore, defensie, lucht- en ruimtevaart en wetenschap, zijn de afgelopen jaren via onze bemiddeling veilig op hun plaats van bestemming aangekomen. Denk hierbij gerust aan extreem zwaar/hoog/lang/breed etc. U zult er versteld van staan wat over water allemaal mogelijk is, ook buiten Europa en over zee.

 

Ons ladingpakket bestaat o.m. uit de volgende goederensoorten:

Bouwmaterialen: Alle soorten primaire en secundaire bouwstoffen voor beton-industrie en weg- en waterbouw.
Granen/veevoeders: Van consumptietarwe en brouwgerst t/m restproducten voor de veevoedersector. Hiervoor zijn we GMP+ gecertificeerd.
Hout/houtproducten: Van stamhout tot eindproduct, cellulose en houtsnippers.
Zout: Van wegenzout (strooizout) t/m industriezout.
Andere bulkladingen: Ertsen, kolen, mineralen en fosfaten etc.
Staal/ijzer: Alle voorkomende staalproducten, maar ook schroot (oud ijzer) etc.
Afvalstoffen: De meest voorkomende goederen welke vallen onder het afvalstoffenbesluit, dus ook restproducten en gerecyclede materialen van bovenstaande goederensoorten. Hiervoor zijn we NIWO-geregistreerd.
Speciaal-transport: Alle voorkomende constructiedelen. (zie hierboven)
 
Wij nodigen u uit om eens gebruik te maken van onze dienstverlening, wij zijn graag uw gids in de binnenvaart. En mocht uw lading niet op ons lijstje voorkomen: Wij zijn best bereid ons ladingpakket uit te breiden.

 

- Water-land bevrachtingen 2008 -